Ekipa ni zamenjana, nas je pa nekaj več, znamo nekaj več in tudi delamo malo drugače. Čeprav že prej, pa sedaj toliko bolj, delamo s srcem in strastjo. Delamo kar nas veseli. Zato naj vas ne preseneti, če bo okoli vas švigala nova tehnologija, če boste morali med posegi v foto/video studio ali pa če vam bomo načrtovali nasmeh kar preko računalnika.

Od sedaj bomo pisali v slikah in filmih. Pa vendar bomo tudi pisali v blogu in vam poskušali podati koristne informacije, stvari ki vas zanimajo in aktualne teme iz zobozdravstva v Sloveniji in svetu. Vabimo nove bralce in tudi naše dolgoletne paciente, da spremljajo objave, saj se že v kratkem obeta kar nekaj sprememb v samem bistvu našega delovanja. Vedno pa bo ostalo nase osnovno poslanstvo: pričarati nasmehe.

Saj veste…

Vsak nasmeh šteje!

Pridruži se pogovoru

  • tanja mohar

    Pred meseci mislim, da je bilo mogoče v prvih mesecih leta 2017 sem bila pri vas na brezplačnem pregledu. Obljubljena mi je bila elektronska ponudba ampak do mene ni prišla. Ali mi jo lahko pošljete na moj naslov tanja.mohar5@gmail.com. Res bi rada videla kaj ste mi pripravili, ker se moram pod nujno odločiti za zobozdravnika. Bila sem pa pri dr. Dolinarju. Pri vas je tudi moj ortopan. Lep pozdrav in upam na Vaš odgovor.