O nas

Za vsa splošna vprašanja smo na voljo na: [email protected]

Vnašamo nežnost v zobozdravstvo

V ekipi Modrega zoba smo združeni zobozdravniki in zobozdravnice z izrednim čutom za sočloveka, kvaliteto in estetiko.

Zaupajte nam skrb za vaše zobe in se pridružite že mnogim zadovoljnim pacientom.

Modri zob se je začel z vizijo pomagati ljudem, ki čutijo velik strah ali sram pred zobozdravnikom.

Ob vstopu v našo čakalnico boste spoznali, da smo drugačni.

Občutili boste našo toplino, energijo in pozitivo. Svoje delo opravljamo s strastjo in veseljem ter z željo, da bi bili pacienti zadovoljni. Naše vodilo do idealnega nasmeha sta strast in navdih.

Desetletja izkušenj

Našo ekipo sestavljajo in vodijo mednarodno priznani strokovnjaki.

Najsodobnejši pristopi

Poslužujemo se najsodobnejših znanstvenih praks in pristopov.

Zdravje, ne stroški

Prioritiziramo zdravje in vam svetujemo le storitve, ki jih potrebujete.

 
Izjemna ekipa izkušenih strokovnjakov

Janez Šekoranja

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Lenart Ovsenik

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Petra Lotrič

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Vanja Logar

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Sabina Dragovan

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Ana Sagadin

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Jera Marčun

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Suzana Milavec

dr. dent. med.
Modri zob Ljubljana

Nika Čižman

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Neža Jerše

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Nika Ivančič

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Blažka Drole

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Salena Topić

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Nina Virag Škvorc

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Mojca Kukavica

zobna asistentka
Modri zob Ljubljana

Mateja Draksler

vodja enote
Modri zob Ljubljana

Ana Kadunec

kordinatorka pacientov
Modri zob Ljubljana

Urša Vidic

receptorka
Modri zob Ljubljana

Kje se nahajamo?

Naše ordinacije lahko najdete po večjih slovenskih mestih, da lahko do njih dostopate hitro in učinkovito.

Odgovori na pogosta vprašanja

Preberite odgovore na najpogostejša vprašanja naših pacientov. V kolikor ne najdete odgovora na vaše vprašanje vas vabimo, da si ogledate našo izjemno veliko bazo znanja, ki jo delimo z vami.

Dobrodošli v Modri Zob! Tako smo veseli, da ste se odločili za nas. Veseli nas, da smo vas spoznali, za začetek pa imamo za vas tudi nekaj nasvetov. Po oddaji kontaktnega obrazca lahko v nekaj dneh pričakujete odgovor, v sklopu katerega se boste dogovorili za termin.

Predlagamo, da pridete 5-10 minut prej, da se vaš pregled lahko prične točno. Čaka vas izjemno prijetna izkušnja diagnostike trenutnega stanja, ki vključuje tudi slikanje ter pogovor z enim od naših strokovnjakov.

Oddajte obrazec za naročanje na naši spletni strani ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk izbrane ordinacije. Naš prijazen in strokovno usposobljen klicni center vam bo z veseljem pomagal pri izbiri ustreznega termina. Pri naročanju lahko navedete tudi morebitne posebne zahteve ali težave, ki jih želite obravnavati. Naš cilj je zagotoviti vam čim bolj prijetno izkušnjo pri naročanju in obisku naše ordinacije.

Da, v ordinaciji Modri Zob nudimo tudi nujne zobozdravstvene storitve. Razumemo, da se lahko nenadne težave z zobmi ali bolečine pojavijo kadarkoli, zato smo na voljo za nujne primere in hitro ukrepanje. Naša izkušena ekipa zobozdravnikov vam bo pomagala takoj, ko se pojavi težava, in vam zagotovila potrebno zobozdravstveno oskrbo. Če imate nujno težavo ali bolečine, nas nemudoma kontaktirajte, da vam lahko čim prej pomagamo in olajšamo vaše nelagodje.

Pri naših storitvah uporabljamo materiale, ki so odobreni in certificirani za uporabo v zobozdravstvu in izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. S tem zagotavljamo, da so naše storitve varne, trajne in učinkovite.

Cene naših zobozdravstvenih storitev se razlikujejo glede na vrsto storitve, zahtevnost posega in material, ki se uporablja. V naši ordinaciji si prizadevamo zagotoviti konkurenčne cene in kakovostne storitve, ki bodo dostopne širši populaciji. Pred začetkom zobozdravstvenega posega boste prejeli pregledno ponudbo s cenami storitev in možnostmi plačila. Naši zobozdravniki vam bodo tudi svetovali glede možnosti zavarovanja ali drugih finančnih opcij, ki vam lahko pomagajo pri kritju stroškov zobozdravstvene oskrbe. Naš cilj je zagotoviti vam preglednost in poštenost pri cenah, da boste vedeli, kaj pričakovati in da se boste lahko odločili za najboljše možnosti glede na vaše potrebe in proračun.

Postopek prijave in izpolnitve obrazca za naročanje na spletu je enostaven in priročen. Na naši spletni strani boste našli obrazec za naročanje, kjer boste morali vnesti nekaj osnovnih podatkov, kot so vaše ime, kontaktni podatki in želeni datum obiska. Na obrazcu boste lahko tudi navedli kratek opis vaših težav ali želja, ki jih želite obravnavati med obiskom. Ko boste izpolnili obrazec, ga pošljete in naša ekipa vas bo kmalu kontaktirala glede vašega naročila. Postopek je hiter, varčuje čas in vam omogoča, da se naročite kadarkoli, ne glede na delovni čas naše ordinacije.

Trudimo se, da bi bilo plačilo za naše storitve čim bolj enostavno in prilagodljivo. Na voljo imamo različne možnosti plačila, vključno z gotovino, plačilnimi karticami in možnostjo obročnega plačevanja preko različnih kreditnih kartic ali sodelovanja z zavarovalnicami. Pred začetkom zobozdravstvenega posega vam bomo predstavili jasno in pregledno ponudbo s cenami storitev in možnostmi plačila. Naša ekipa vam bo tudi svetovala glede najboljših možnosti glede na vaše finančne možnosti in potrebe. Naš cilj je zagotoviti vam preglednost in prilagodljivost pri plačilih, da boste lahko brezskrbno uživali v kakovostni zobozdravstveni oskrbi.

Pacienti nas obožujejo

... in tudi njihove nove nasmehe! 🙂

5/5
Tina in Barbara sta prijazni, pozorni in strokovni. Moj iskren poklon. Prvič v življenju se mi ni mudilo domov. Hvala in želim vama obilo uspeha!
Picture of Boris M.
Boris M.

Modri zob Nova Gorica

5/5
Ordinacija, kjer dobiš občutek, da tvoje počutje iz zdravje nekaj štejeta. Prijazni, strokovni, moderna oprema. Toplo priporočam!
Picture of Tomaž S.
Tomaž S.

Modri zob Ptuj

5/5
Cene so višje, a hitra pomoč je neprecenljiva. Odpravili bolečino in se trudili za brezbolečinsko zdravljenje. Upamo na uspešen izid! 🙏😊
Picture of Sara Š.
Sara Š.

Modri zob Ptuj

5/5
Zelo prijazno osebje, sproščeno vzdušje in kakovostna storitev. Dovolj zanesljivi, da se z veseljem vračam tudi iz tujine. Toplo priporočam!
Picture of Gaja K.
Gaja K.

Modri zob Ptuj

5/5
Strokovno celostno svetovanje, prijazno osebje in sodobna oprema. Zelo sem zadovoljen s storitvijo in z veseljem priporočam ostalim.
Picture of Grega P.
Grega P.

Modri zob Kranj

5/5
Redno obiskujem Modri zob že nekaj let in jih ne zamenjam. Prijazni, prilagodljivi in razumevajoči. Odlični, toplo priporočam vsem! 👍😊
Picture of Tjaša B.
Tjaša B.

Modri zob Kranj